Notícies
04 de març del 2016
Víctor de Diego, protagonista de l’actuació d’aquest dissabte del cicle de concerts Altafujazz
Les sales de cinema Ocine Les Gavarres de Tarragona estrenen aquest vespre l’espot promocional del festival abans de cada pel·lícula
El cicle de concerts Altafujazz celebra la seva cita d’aquest mes de març amb novetat. Aquest dissabte a les 8 del vespre serà la primera vegada que el saxofonista Víctor de Diego actuï a la Pallissa de l’Era del Senyor. En altres ocasions, el seu germà, Juan de Diego, amb qui també hi ha col·laborat, ja ha delectat el públic altafullenc amb la seva trompeta. Víctor, però, és la primera vegada que visita el municipi, i ho fa acompanyat de Jordi Gaspar al contrabaix, i Santi Colomer a la bateria.

El responsable del cicle, Toni Pla, ha explicat que des de l’any 93 Víctor de Diego treballa en diferents projectes, i que a quest 2016 es presenta amb un nou treball “excel·lent”. Ha destacat que “és un músic molt reconegut en diversos festivals de jazz d’Espanya i d’Europa, i que és tot un plaer convidar-lo a Altafulla”.

Víctor de Diego ha avançat als micròfons d’Altafulla Ràdio que “aquest nou treball ofereix un estil musical sense cap interès comercial, sinó tal i com el senten i l’entenen”. L’ha presentat com “un recital interactiu de qualitat, fresc, alegre, i espontani, que arriba al públic”.

Més enllà de l’actuació d’aquest dissabte, el cicle de concerts de jazz d’Altafulla també és notícia aquest divendres, i és que les sales de cinema Ocine Les Gavarres de Tarragona estrenen aquest vespre el seu espot promocional. Es projectarà, abans de cada pel·lícula, un vídeo publicitari de 30 segons sobre l’Altafujazz.
Toni Pla, responsable d'Altafujazz
Víctor de Diego, saxofonista
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla