Notícies
Foto: Diputació de Tarragona
11 de gener del 2023
Vespella de Gaià organitza un Escape Room d'Emergència Climàtica i Salut Planetària els dies 13, 14 i 15 de gener
Es tracta d'una activitat gratuïta, a través de la qual es pretén donar a conèixer els reptes mediambientals als quals ha de fer front la societat
L'Ajuntament de Vespella de Gaià i la Diputació de Tarragona proposen un Escape Room d'Emergència Climàtica i Salut Planetària els dies 13, 14 i 15 de gener. L'activitat tindrà lloc al Casal de la localitat el divendres, de 15h a 19h, i el dissabte i diumenge, de 10h a 14h i de 15h a 19h.

Es tracta d'una activitat gratuïta, a través de la qual es pretén donar a conèixer els reptes mediambientals als quals ha de fer front la societat: els límits del planeta, els microplàstics a les platges, l'emissió de gasos amb efecte d'hivernacle, els efectes del canvi climàtic, la petjada hídrica, el consum de proximitat, entre d'altres.

L'Escape Room és obert al públic general. Cada hora hi haurà una sessió, per a grups de màxim quatre persones i una durada de 45 minuts cadascuna. L'organització prega arribar 10 minuts abans al casal per començar amb puntualitat.

Els interessats han d'inscriure's a l'Ajuntament de Vespella de Gaià, a la plaça Catalunya número 6, o a través de l'adreça de correu electrònic aj.vespella@altanet.org.
Social
Et recomanem
Dia de l’arbre i festa de l’olla
26 de març a partir de les 10:00h. al parc del Comunidor
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Monòleg 'Jo i la meva futura jo', a càrrec de Núria Clotet
31 de març a les 19:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es