Notícies
18 de novembre del 2015
Una vintena de paradistes participaran en l’edició d’enguany de la Fira de Nadal d’Altafulla
La mostra se celebrarà de l’11 al 13 de desembre, coincidint amb La Marató de TV3, i com a novetat també s’oferirà el dissabte al matí
Els preparatius de la Fira de Nadal d’Altafulla ja estan en marxa. La regidoria de Festes s’ha reunit aquest dilluns amb les persones interessades en participar en l’edició d’enguany, que se celebrarà els dies 11, 12, i 13 de desembre. Finalment seran una vintena els paradistes que hi prendran part, entre artesans i entitats municipals. La mostra coincidirà amb la celebració de La Marató de TV3.

La regidora, Alba Muntadas, ha avançat que la principal novetat, a proposta dels participants, serà l’ampliació de la fira també el dissabte al matí. Els horaris seran el divendres 11 de 6 de la tarda a 9 del vespre; el dissabte 12, d’11 del matí a 2 del migdia, i de 5 a 9 de la tarda; i el diumenge 13, d’11 a 2 del matí.

Definit el calendari i els horaris de l’edició d’enguany, la regidoria i la Comissió de Festes ja han començat a treballar en els aspectes organitzatius.
Alba Muntadas, regidora de Festes
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Luiz Meira & friends
2 de març a les 20:30h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.altafujazz.cat
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
3 de març de 10h a 15h a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Pleamar Vintage Market
30 i 31 de març al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla