Notícies
Foto: Arxiu
11 d'abril del 2024
Una part de la programació de Tarraco Viva tindrà com a escenari el Moll de Costa del Port de Tarragona
El festival de reconstrucció històrica enguany tindrà lloc del 13 al 26 de maig amb el lema 'El Mediterrani a l'antiguitat. Un mar de cultures, trobades i conflictes'
Una part significativa de la programació de Tarraco Viva tindrà enguany com a escenari el Moll de Costa del Port de Tarragona. Els tinglados 1 i 2, i el Refugi 1 acolliran algunes de les activitats més rellevants del festival de reconstrucció històrica, que se celebrarà entre el 13 i el 26 de maig.

Ho ha anunciat al programa 'Bon dia Tarragona' de Ràdio Ciutat de Tarragona el director d'Acció Climàtica i Territori del Port, Rafael López-Monné. I és que Tarraco Viva, que arriba a la 26a edició, enguany du el lema 'El Mediterrani a l'antiguitat. Un mar de cultures, trobades i conflictes'. Aquesta temàtica, diu el responsable, està molt vinculada a un dels eixos de present i futur del Port de Tarragona.

López-Monné en cap cas ha detallat les activitats que es programaran al Port a l'espera de la presentació oficial del festival. La programació de Tarraco Viva és un exemple de la nova línia d'actuació al Moll de Costa, més enllà de les activitats culturals. La mediterraneïtat i la sostenibilitat en són les dues línies principals.
Rafel López-Monné, director d'Acció climàtica i Territori del Port de Tarragona
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla