Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
18 de gener del 2023
Una nova iniciativa a Altafulla, impulsada per l'Ajuntament, convida la gent gran a treballar les emocions a través de l'art
El taller 'Teatre + Art' està impartit pel col·lectiu Mans per l'acció solidària i clourà amb la creació d'una obra de teatre col·lectiva a La Violeta, al juny
Treballar les emocions a partir de l'art és la proposta que neix des de l'Ajuntament d'Altafulla de la mà del col·lectiu Mans per l'acció solidària, amb la seva responsable Danina Martínez al capdavant. Una proposta que es vehicularà a través del taller 'Teatre + Art' que s'inicia la setmana vinent i que es realitzarà cada dimarts fins al mes de juny i que es dirigeix a persones més grans de 65 anys del municipi i es durà a terme a la sala Teresa Manero.

La idea és usar l'art, l'escultura, la dansa, la música i el teatre com a eines per fer sortir aquestes emocions entre la gent gran que hi participi ja que, a parer de Martínez, són el col·lectiu que més ha patit en els últims dos anys per la pandèmia.

El treball de les emocions permetrà als participants del taller crear una obra de teatre que serà representada en finalitzar el curs, al mes de juny a La Violeta. Es posarà en escena allò treballat al llarg d'aquests cinc mesos de taller tot i que qui no es vegi amb cor de pujar a l'escenari sempre podrà participar en la logística del muntatge. És per això que Martínez convida tothom a participar en el taller, i que es perdi la por a expressar-se. Tothom jugarà un paper en aquest taller, encara que no sigui actuant.

En aquest sentit, tot i que inicialment les inscripcions eren limitades, la demanda que està tenint el taller ha fet que s'obri a més gent i no es descarta haver d'ampliar les sessions setmanals. Per prendre-hi part cal contactar amb l'ajuntament de manera presencial, telefònica o al mail mriambau@altafulla.cat.
Danina Martínez, responsable del col·lectiu Mans per l'acció solidària
Danina Martínez, responsable del col·lectiu Mans per l'acció solidària
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Xavi Díaz Grup
1 d'abril a les 20:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 d'abril a partir de les 10:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es