Notícies
Foto: Diputació de Tarragona
29 de desembre del 2022
Una nova edició del cicle de Cinema en Versió Original arriba a l’Auditori Diputació
Entre el 8 de gener i el 26 de març es projectaran les 11 pel·lícules del cicle, que s’emeten en versió original subtitulada
El 2023 arriba a l’Auditori Diputació amb una nova edició del cicle de Cinema en Versió Original, organitzat per la Diputació de Tarragona en col·laboració amb l’Associació Anima’t. El cicle aproparà a la ciutadania 11 pel·lícules d’autor recents, que han tingut rellevància, i que s’emeten en versió original subtitulada. El 8 de gener arrenca la programació amb la projecció de la pel·lícula ‘Alcarràs’, de Carla Simón.

Les pel·lícules es projectaran cada diumenge a les 19h a l’Auditori Diputació, ubicat al carrer Pere Martell de Tarragona. Les entrades tenen un cost de 6 euros i es podran adquirir al vestíbul de l’Auditori Diputació a partir d’una hora abans de cada projecció. No hi ha reserva prèvia de localitats.

A ‘Alcarràs’ la seguiran ‘Ali&Ava’, de Clio Barnard (Regne Unit, 2021) el dia 15 de gener; ‘Cinco lobitos’, d’Alaudia Ruiz de Azúa (Espanya, 2022) el 22 de gener; ‘Todo a la vez en todas partes’, de Dan Kwan i Daniel Scheinert (EUA, 2022) el 29 de gener; ‘As bestas’, de Rodrigo Sorogoyen (Espanya, 2022) el 5 de febrer; ‘Argentina’, de Santiago Mitre (Argentina, 2021) el 19 de febrer; ‘La peor persona del mundo’, de Joachim Trier (Noruega, 2021) el 26 de febrer; ‘Buena Suerte, Leo Grande’, de Sophie Hyde (Regne Unit, 2022) el 5 de març; ‘Close’ de Lukas Dhont (Bèlgica, 2022) el 12 de març; ‘Delante de ti’, de Hong Sang-soo (Corea del Sud, 2021) el 19 de març; i ‘Todo el mundo odia a Johan’, de Hallvar Witzø (Noruega, 2022) el 26 de març.

La programació completa i la informació sobre cada pel·lícula es pot trobar a https://www.dipta.cat/temes/cultura/auditori/cinema-vo.
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Xavi Díaz Grup
1 d'abril a les 20:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 d'abril a partir de les 10:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es