Notícies
Foto: Centre d'Estudis d'Altafulla
05 de juny del 2023
Una conferència sobre els efectes del canvi climàtic centra el Memorial Doctor Manel Chiva Royo a Altafulla
La científica Manola Brunet va ser l'encarregada de donar les claus sobre com fer-hi front i quin podria ser el nostre esdevenir si no posem mesures aviat
Una vuitantena de persones han pogut gaudir aquest dissabte de l'expertesa d'una eminència com Manola Brunet en el camp de l'estudi del clima mundial. Són les que han assistit al 9è Memorial Doctor Manel Chiva Royo, que ha tingut lloc al gimnàs de l'escola la Portalada. La convocatòria no ha decebut i els assistents han pogut conèixer de la mà d'aquesta experta en monitoratge i anàlisi del clima, com ens afectarà a casa nostra, el canvi que s'està produint a tots els nivells amb el clima. Sense anar més lluny, a Altafulla, amb la transformació de la platja.

És una de les qüestions plantejades en la xerrada impulsada pels antics col·legues de professió del doctor Chiva i organitzada pel Centre d'Estudis d'Altafulla.

Des de l'entitat s'ha posat en valor la trajectòria de la ponent, Manola Brunet, com a pionera en l'estudi de la temperatura de l'aire a llarg termini a l'Estat espanyol. I la seva tasca a l'Organització Meteorològica Mundial, l'agència del temps, el clima i l'aigua de les Nacions Unides.
Social
Et recomanem
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a partir de les 21h a la zona verda del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Taller 'Educació sexual i literatura'
25 de juny a les 17h al museu etnogràfic
Inscripcions al Whatsapp: 608 589 530
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Programa complet a: www.altafulla.cat
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla