Notícies
Foto: Altafujazz
17 de març del 2023
Un recorregut per la història del blues protagonitza el concert de l'Altafujazz d'aquest dissabte
És 'Ànima Negra', la proposta d'Eduard Carreras i Dani Sánchez per vestir la pallissa de l'Era del Senyor amb els ritmes del swing
Fer una revisió a la sonoritat del blues al llarg de la història és el que ens proposa un nou concert del cicle de jazz d'Altafulla, l'Altafujazz, per aquest dissabte. 'Ànima Negra' és el nom amb què es presenta el duo format per Eduard Carreras, a la veu i la guitarra, i Dani Sánchez al baix elèctric, aquest dissabte a les 20h en aquest espai de la pallissa de l'Era del Senyor, que és la casa per excel·lència del jazz a la vila.

El saxofonista i programador de l'Altafujazz, Toni Pla, explica que la proposta d'Ànima Negra recordarà els acords de peces com Memphis Blues o Sweet Home Chicago amb les melodies tradicionals dels treballadors del camp de les zones rurals de Nord-Amèrica que han esdevingut la base per al blues i el jazz de la nostra època.

Malgrat el títol "fosc" de la proposta, pla assegura que res més lluny de la realitat, ja que el concert es nodrirà de ritmes swing per fer que les cançons siguin alegres i positives. Així mateix, destaca la veu de l'artista Eduard Carreras.

El concert d'Ànima Negra' , doncs, tindrà lloc aquest dissabte 18 de març, tot i no ser el primer dissabte de mes, com seria el fet habitual en la programació estable de l'Altafujazz. El certamen, doncs, s'adapta a les circumstàncies i flexibilitza les seves dates tot i que, com ha dit Pla, és previst que recuperi la dinàmica de la programació en els pròxims mesos. Per accedir al concert, dissabte a les 20h ja es poden adquirir les entrades a través del web del cicle de concerts o bé fer-ho el mateix dia a la taquilla de la pallissa de l'Era del Senyor.
Toni Pla, músic i programador de l'Altafujazz
Toni Pla, músic i programador de l'Altafujazz
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Xavi Díaz Grup
1 d'abril a les 20:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 d'abril a partir de les 10:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es