Notícies
02 de febrer del 2016
Un contacontes del Carnestoltes, primer tastet del Carnaval d’Altafulla
El tret de sortida oficial a la festivitat el donarà aquest dijous l’arribada de Sa Majestat a la vila
Un contacontes dedicat al Carnestoltes oferirà el primer tastet del Carnaval 2016 al municipi. La Biblioteca Municipal d’Altafulla acollirà aquest dimecres a partir de dos quarts de 6 de la tarda una història sobre el rei de la festivitat, que anirà acompanyat d’un taller. L’activitat anirà a càrrec de Maria Garcia.

El tret de sortida oficial a la festivitat el donarà aquest dijous l’arribada de Sa Majestat Carnestoltes. Enguany la seva comitiva sortirà una mica més tard que altres anys del Casal La Violeta, a un quart de 9 del vespre, i desfilarà fins la plaça del Pou a ritme de batucada, amb la presència en aquesta ocasió de dos xanquers i dels Gegants d’Altafulla. Al pregó de benvinguda el seguirà els també tradicionals concurs i degustació de truites.

La rua del dissabte s’avança una hora, i sortirà a les 9 del vespre des de la plaça de La Portalada i fins el Casal La Violeta per culminar la jornada amb una discoteca mòbil. Es mantindrà l’horari de la rua del diumenge, a dos quarts de 6 de la tarda, des de la plaça de La Portalada fins a la plaça del Pou, on tindrà lloc la guerra de confeti.

El punt i final el posarà el seguici del Dimecres de Cendra, acompanyat dels diables grans i petits, amb una lectura del testament a càrrec de Llucifer, i amb la tradicional sardinada popular.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla