Notícies
Foto: Policia Local d'Altafulla
06 de setembre del 2016
Tres ordinadors portàtils i set telèfons mòbils, entre els objectes perduts a la Policia Local d’Altafulla
El termini per a reclamar-los és de 2 anys, i si ningú es persona en aquest temps passaran a ser propietat de qui els hagi trobat
Tres ordinadors portàtils, set telèfons mòbils, dues càmeres de fotos, catorze ulleres o un rellotge. Aquest és el balanç d’objectes perduts sense reclamar de la Policia Local d’Altafulla després dels mesos de juliol a agost.

El termini per a reclamar-los és de 2 anys, i si ningú es persona en aquest temps passaran a ser propietat de qui els hagi trobat. La Policia Local recorda que la llei no permet que l’apropiació per part de qui els trobi sigui immediata i que ha de transcórrer aquest termini.

En cas que l’article segueixi a l’oficina d’objectes perduts, el procediment indica que l’objecte sortiria a subhasta pública o s’entregarà a organitzacions benèfiques. En el cas dels aliments, es destinaran de manera immediata a centres de beneficència. Si els objectes requereixen manteniment o no es poden conservar sense que es deteriorin, la subhasta pública tindria lloc als 22 dies d’haver estat entregat.
Social
Et recomanem
Diada de les Cultures
13 de juliol a les 18h a la plaça del Pou
Amb C. de Vilafranca, X. de Tgn, Vella de Valls i C. d'Altafulla
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla