Notícies
Foto: Ajuntament de Roda de Berà
27 de desembre del 2022
Torna el joc ‘Trobem el Patge Reial!’ a Roda de Berà en la seva tercera edició
Es du a terme per tercer any consecutiu amb l’objectiu que els infants descobreixin a través de pistes on s’amaga el Patge Reial
Els dies 28 i 29 de desembre, d’11ha 14h, els infants de Roda de Berà es retrobaran amb l’emissari reial. Un any més, el Patge estarà amagat en algun punt emblemàtic de Roda de Berà i les famílies l’hauran de trobar a través d’un divertit joc de pistes amb codis QR.

Aquesta activitat, la qual es va posar en marxa com una fórmula alternativa per evitar contagis durant la pandèmia de la Covid-19, ha tingut tant d’èxit que ha passat a formar part del programa de Nadal de Roda de Berà. En la passada edició 249 persones van aconseguir esbrinar on s’hi amagava el Patge.

El joc començarà a la plaça de l’Ajuntament, on es farà lliurament als infants de la butlleta de participació que hauran d’anar omplint amb gomets de colors a mesura que el joc vagi avançant, fins a completar les sis pistes diferents. Després de recórrer localitzacions històriques de la vila, que enguany estaran relacionades amb les antigues fonts d’aigua, descobrint la darrera pista arribaran al lloc en el qual finalment els esperarà el Patge Reial. Allà podran lliurar-li les cartes amb els seus desitjos i fer-se una foto amb ell.

S’ENTREGUEN ELS PREMIS ALS APARADORS DE NADAL

D’altra banda, l’Ajuntament de Roda de Berà ha donat a conèixer els guanyadors del 12è concurs d’Aparadors de Nadal. El primer premi ha estat per Kimaru Desing Studio, que s’endú un viatge de cap de setmana valorat en 150 euros. El segon ha estat per la Papereria Ana, que obtindrà un sopar per a dues persones en un restaurant de Roda de Berà, i el tercer per al Forn Pastisseria Queralt, que rebrà un lot de Nadal valorat en 75 euros.

En la present edició hi han participat 17 establiments, mentre que el jurat ha estat format per la regidora de Comerç, Rosana Dorantes, i el regidor Albert Martín.

El lliurament de premis se celebrarà el dimecres 4 de gener, a les 19.30h, al Parc Nadalenc, dins del Pavelló Municipal.
Social
Et recomanem
Dia de l’arbre i festa de l’olla
26 de març a partir de les 10:00h. al parc del Comunidor
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Monòleg 'Jo i la meva futura jo', a càrrec de Núria Clotet
31 de març a les 19:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es