Notícies
Foto: Altafulla Ràdio (Arxiu)
29 de desembre del 2022
Torna el Concert i el Ball de Cap d’Any a Altafulla tres anys després
Els veïns i veïnes podran donar la benvinguda al 2023 entre música i serpentines amb el grup de versions Wasa Corporation i música de discjòquei
Altafulla acomiada el 2022 aquest dissabte 31 de desembre amb el Concert i Ball de Cap d’Any al Poliesportiu Municipal. Després de dos anys sense poder-la celebrar a causa de la pandèmia de la Covid-19 i les pertinents restriccions sanitàries, l’Ajuntament recupera aquesta festa perquè els veïns i veïnes de la vila donin la benvinguda al nou any entre música i serpentines.

L’alcaldessa i regidora de Festes, Montse Castellarnau, destaca la recuperació de l’acte “després d’aquests anys de sequera” produïts per la crisi sanitària, i convida a tothom a gaudir-lo per “fer gresca i xerinola fins a altes hores de la matinada”. L’ocasió s’ho val.

La festa començarà a partir de les 00.30h amb el grup Wasa Corportation. La formació de la companyia Centaño Espectacles interpretarà versions en un marc d’animació musical inspirada en la temàtica de l’espai. Durant el viatge, amb una durada de més de dues hores, els músics cantaran algunes de les cançons més emblemàtiques de la Movida Madrileña, Los Secretos, M-Clan o Duncan Dhu. També recordaran l’época dorada del rock català al ritme de Sopa de Cabra, els Pets o Sau, entre d’altres. Sense oblidar els grans hits internacionals com els de Gloria Estefan, Shakira o Ricky Martin.

Després de l’actuació de Wasa Corporation sonarà música de discjòquei amb la qual clourà el Concert i Ball de Cap d’Any d’Altafulla.

EL PARC DE NADAL, DEL 2 AL 4 DE GENER

Després de la festa de Cap d’Any, el Poliesportiu Municipal s’habilitarà per acollir el Parc de Nadal el 2, 3 i 4 de gener (17h a 20h) “amb el format màxim”, com ha destacat l’alcaldessa Montse Castellarnau. És a dir, hi haurà propostes tant per als infants com per als adolescents, tant a l’interior com a l’exterior, a la pista de l’escola El Roquissar.

Com ha explicat Castellarnau, enguany hi ha la novetat d’un rocòdrom que comptarà amb una tirolina per tornar al terra. A banda, hi haurà els habituals inflables i atraccions, “que ben segur faran les delícies de tots els participants”, a més de la possibilitat d’entregar la carta al Patge Reial el dia 3.
Montse Castellarnau, alcaldessa d'Altafulla
Montse Castellarnau, alcaldessa d'Altafulla
Social
Et recomanem
Concert de presentació del disc 'Hello sun', d'Olga Pes
24 de febrer a les 20h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.eventbrite.com
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 de febrer a les 11h des del Club Marítim d'Altafulla
Informació i reserves al 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Aula universitària de gent gran: el temple de la Sagrada Família
27 de febrer a les 18h a l'Esplai de la Gent Gran d'Altafulla
Reserves al 689 72 49 07
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla