Notícies
09 d'abril del 2015
Tècnics del Garden Center Gaià realitzen tasques de jardineria al nou espai firal de l’avinguda Marquès de Tamarit d’Altafulla
S’hi han plantat diferents espècies autòctones del nostre bosc, així com diversos exemplars de plantes aromàtiques
La tradicional Festa de l’Arbre d’Altafulla es va haver de suspendre enguany a causa del mal temps. En aquesta edició, la iniciativa dedicava especial atenció al recentment creat espai firal de l’avinguda Marquès de Tamarit. La previsió era plantar-hi, amb l’ajuda de la ciutadania, diferents espècies autòctones del nostre bosc, així com diversos exemplars de plantes aromàtiques.

El que havia de ser una festa popular, però, no ha estat possible, i finalment han estat tècnics del Garden Center Gaià del Grup La Rasa, qui també s’encarrega de les tasques de manteniment de jardineria de molts indrets de la vila, els que s’han encarregat de la plantació. Un dels seus responsables, Joan Maria Vidal, ha explicat als micròfons d’Altafulla Ràdio que així ho ha decidit la regidoria de Medi Ambient, abans que finalitzi el període idoni per realitzar aquesta mena d’actuacions.

La Festa de l’Arbre també havia d’incloure, com és habitual, una pedalada popular amb la col·laboració de la Penya Ciclista d’Altafulla. Més enllà de fer un recorregut pels arbres més emblemàtics de la vila, la sortida en bicicleta havia de donar a conèixer la xarxa de camins que s’està impulsant i promovent des de la regidoria.
Joan Maria Vidal, responsable del Grup La Rasa
Social
Et recomanem
Festa del Grafisme
Dissabte i diumenge, 7 i 8 d'octubre a diferents espais
Tallers, exposicions, performances, música,... Programa a banda
Altafujazz: Victor de Diego on Trane the music of John Coltrane
Dissabte 7 d'octubre, 20.30h, La Violeta
La vida de les elits vora Tarraco, visita guiada Vil·la Munts
Diumenge 8 d'octubre d'11h a 12.30h
Preu: 5€ Entrades a: www.mnat.cat/entrades
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla