Notícies
27 d'abril del 2016
Satisfacció de la regidora d’Hisenda de l’Ajuntament d’Altafulla pels números amb què el consistori ha tancat l’exercici 2015
Marisa Méndez-Vigo ha destacat un romanent de tresoreria de més de 2.600.000 euros, i un deute viu que no arriba al 5%
La regidora d’Hisenda de l’Ajuntament d’Altafulla, Marisa Méndez-Vigo, s’ha mostrat “molt satisfeta i orgullosa” pels números amb què el consistori ha tancat l’exercici 2015. Unes xifres que confirmen que es tracta d’una de les administracions locals més sanejades de tot l’Estat espanyol.

Així ho reflecteix, de fet, la liquidació del pressupost de l’any passat, en què destaca un romanent de tresoreria de més de 2.600.000 euros, i un deute viu que no arriba al 5%. Un romanent que, segons declaracions de la regidora, “permetrà donar resposta a les necessitats del poble, al mateix temps que permetrà tirar endavant el projecte de Via Augusta sense necessitat de demanar un crèdit”.

En aquest sentit, Marisa Méndez-Vigo ha insistit que “demostren ser capaços de no aturar-se en desenvolupar projectes, i al mateix temps, ser prudents i responsables a l’hora de controlar la despesa”.

Aquests números també permetran posar en funcionament altres projectes per revitalitzar la Vila Closa, els Munts, i Brises del Mar, garantir els serveis bàsics, incrementar les ajudes i els serveis socials, i millorar els parcs infantils de la vila.
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Hisenda
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla