Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
04 de gener del 2023
S'inicien les obres per arranjar els desperfectes dels aiguats a la Llar d'Infants Hort de Pau d'Altafulla
La reparació del sostre permetrà resoldre els problemes que s'arrosseguen en l'equipament quan hi ha episodis de pluja intensa
Aquesta setmana han començat a treballar en la reparació de diversos desperfectes a la Llar d'Infants Hort de Pau d'Altafulla. Els operaris treballen en la teulada de l'equipament per resoldre les filtracions d'aigua que es produeixen de manera sistemàtica cada cop que hi ha un episodi de pluges forts. L'aigua penetra en l'edifici provocant problemàtiques diverses com el bombament del terra laminat d'algunes de les estances del centre educatiu o, fins i tot, afectacions a les bigues.

I els aiguats del passat mes de setembre van agreujar la situació fins al punt també d'afectar el quadre de llums. Aquest va ser reparat aleshores de manera urgent per poder continuar oferint servei i per evitar qualsevol perill, però és una de les qüestions en les quals cal intervenir en aquests treballs que ara inicien una primera fase. Una primera fase en la qual s'ha decidit atacar el més urgent, com ha destacat la regidora d'Urbanisme, Marisa Méndez-Vigo, que és la reparació de la teulada.

Els treballs que s'estan duent a terme aquests dies els assumeix directament el consistori i és previst que finalitzin a principis de la setmana vinent. Aleshores ja s'haurà reprès el curs, però s'assegura que no afectaran l'activitat lectiva.

Per altra banda, hi ha actuacions pendents de fer-hi front, com són la substitució del paviment o l'arranjament d'alguna biga, que haurà d'esperar que hi hagi un període més llarg de temps sense classes per poder actuar, com ha explicat la primera tinent d'alcaldia.

Igualment, pel que fa al quadre elèctric cal que es coordinin els treballs de reparació amb la companyia subministradora. Aquesta segona fase de la intervenció (paviment, bigues i electricitat, estaria costejada en bona part per l'assegurança de l'equipament mentre que les obres a la teulada les assumeix el consistori.
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Urbanisme d'Altafulla
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Urbanisme d'Altafulla
Social
Et recomanem
Dia de l’arbre i festa de l’olla
26 de març a partir de les 10:00h. al parc del Comunidor
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Monòleg 'Jo i la meva futura jo', a càrrec de Núria Clotet
31 de març a les 19:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es