Notícies
06 de setembre del 2016
Quatre alumnes de l’Institut d’Altafulla enceten aquest dimarts les proves de selectivitat del mes de setembre
Un dels estudiants s’examina en segona convocatòria, i els altres tres s’hi presenten per primera vegada un cop superat el Batxillerat
Quatre alumnes de l’Institut d’Altafulla han començat aquest dimarts els exàmens de selectivitat de setembre, la convocatòria extraordinària de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU). Un d’ells ho fa en segona convocatòria després de suspendre els exàmens del mes de juny; i els altres tres és la primera vegada que realitzaran les proves, un cop superats els estudis de Batxillerat. S’examinaran al llarg dels propers tres dies, en horari de matí i tarda.

Arreu de Catalunya, seran 5.665 estudiants els que s’examinin, 581 dels quals ho faran a Tarragona. Altres 4.264 realitzaran les proves a Barcelona, 479 a Girona i 341 a Lleida. La major part dels alumnes es presenta a les proves en la fase general i algun examen de la fase específica i 1.676 matriculats només s’examinaran de matèries de la fase específica. 3.215 estudiants són de matrícula ordinària, 273 es presenten per millorar nota i 158 ho fan després de suspendre en anteriors convocatòries.

Al juny es van presentar a les proves un total de 27 alumnes de l’Institut d’Altafulla, i només un d’ells no va superar la convocatòria. És la tercera promoció d’alumnes del centre que s’examina de les PAU. A la primera en van ser 22, i a la segona, 19.
Social
Et recomanem
Diada de les Cultures
13 de juliol a les 18h a la plaça del Pou
Amb C. de Vilafranca, X. de Tgn, Vella de Valls i C. d'Altafulla
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla