Notícies
18 de novembre del 2015
Punt i final a la nova edició de les Jornades de Nutrició de l’escola La Portalada d’Altafulla
Els tallers, promoguts pel Col·legi de Farmacèutics, s’han destinat a la Nutrició, als Esmorzars Saludables, i a l’Etiquetatge d’Aliments
L’Escola La Portalada d’Altafulla i el Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona han posat el punt i final aquest mes de novembre a una nova edició de les Jornades de Nutrició. Una iniciativa encaminada a ensenyar als més petits a comprar i a tenir una dieta saludable, i que cada any rep molt bona acollida tant per part dels alumnes com del professorat. Les impressions des del Col·legi, segons una de les responsables dels tallers, la farmacèutica Susanna Domingo, també són molt positives, i la intenció és tornar-les a repetir el curs vinent.

Els tallers s’han destinat un any més a la Nutrició a Preescolar, als Esmorzars Saludables, i a l’Etiquetatge d’Aliments.

Les activitats de Nutrició van encarades als alumnes de P5. En aquest cas es treballa amb els infants a través de la piràmide dels aliments, i de jocs per detectar les característiques organolèptiques dels aliments.

Els Esmorzars Saludables, dirigits als alumnes de 4t, donen a conèixer en què consisteix un esmorzar saludable, i la importància d’esmorzar a casa, i més tard, prendre alguna cosa a l’escola, fàcil de menjar i que ho complementi, com pot ser una ració de fruits secs o una peça de fruita, idoni per menjar a l’hora de l’esbarjo. També inclou un taller en què els alumnes elaboren exemples d’esmorzars saludables.

I pel que fa als tallers de Nutrietiquetatge, destinats als alumnes de 6è, consisteixen en aprendre a llegir i a interpretar les etiquetes dels productes, i evitar la publicitat enganyosa.
Susanna Domingo, responsable dels tallers
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Luiz Meira & friends
2 de març a les 20:30h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.altafujazz.cat
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
3 de març de 10h a 15h a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Pleamar Vintage Market
30 i 31 de març al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla