Notícies
Foto: Castellers d'Altafulla
30 de gener del 2023
Pol Munté encapçala la nova junta tècnica dels Castellers d'Altafulla en l'any del 50è aniversari
El nou cap de colla assumeix el repte amb la voluntat de "continuar fent castells" i ambicionar noves construccions en funció de les sensacions que es visquin al pati d'assaig
Pol Munté ha tornat a assumir el repte de liderar la tècnica dels Castellers d'Altafulla després que el fins ara cap de colla, Pruden Moreno, hagi decidit no continuar amb aquesta responsabilitat per qüestions personals. Moreno ha estat cap de colla en uns moments difícils pels liles i per tot el món casteller, amb l'aturada per la pandèmia i la represa d'aquest passat 2022 amb les incerteses que ha comportat. Una situació que no ha estat fàcil i en què ha calgut engrescar els castellers per tornar als assajos i a les places i en què els dos anys d'aturada han afectat especialment el pom de dalt.

Ara Munté torna a agafar les regnes de la tècnica després d'haver-ho fet ja en una etapa anterior i d'haver estat el segon de Moreno en aquests últims tres anys. I s'envoltarà de noms experimentats de la colla, com Jordi Cerón, Arturo Palavecino, Carlos Terrón (Terry), Jorge o Àlex Cañas. Entre tots esperen poder fer front a la tasca de la tècnica tenint en compte les circumstàncies personals i disponibilitat de temps de cadascú.

Pel que fa a objectius concrets, Munté té clar que el que han de fer els Castellers d'Altafulla és "continuar fent castells" i que els reptes aniran venint sols depenent de la resposta de la colla al pati d'assaig. En funció de la gent, diu, els castells que es duran a plaça seran uns o uns altres.

Tant Pol Munté com la resta de l'equip van ser escollits en l'assemblea ordinària de la colla corresponent a un any, enguany, en el que es commemora el 50è aniversari dels liles. Una qüestió que també va estar sobre la taula en aquesta reunió prèvia a tot el que ha de venir al llarg de l'any. De moment ja es coneix que la data fixada per a l'inici dels assajos serà en un mes, a principis de març.
Pol Munté, cap de colla dels Castellers d'Altafulla
Pol Munté, cap de colla dels Castellers d'Altafulla
Social
Et recomanem
Diada castellera de Sant Jordi
20 d'abril a les 18h a la plaça del Pou
Amb: Colla C. de SPiSP, Xicots de Vilafranca i C. d'Altafulla
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla