Notícies
Foto: Carrer Major
10 de gener del 2023
PIMEC Comerç es mostra escèptica amb la campanya de rebaixes que ha començat aquest dilluns
L'entitat que representa el petit comerç manifesta que el sector està molt tocat per l'increment de costos general i la competència de les grans superfícies
PIMEC Comerç, la patronal del petit comerç, s'ha mostrat escèptica davant la campanya de rebaixes, que ha començat aquest dilluns 9 de gener. Igualment, ha exposat que la campanya de Nadal ha estat interessant, però més fluixa del que esperaven, i que les botigues compten amb molt d'estoc.

En una entrevista al programa en xarxa de les emissores del Camp de Tarragona 'Carrer Major', el president de PIMEC Comerç, Florenci Nieto, ha manifestat que el sector està molt tocat per l'increment de costos general i la competència de les grans superfícies. Això, diu, es fa evident en l'època de rebaixes.

Nieto també ha carregat durament contra l'Ajuntament de Tarragona, a qui ha acusat de no fer prou per al comerç de la ciutat. N'ha posat com a exemple la resposta als Bons Comerç, que han assolit un resultat pitjor respecte a Reus.

Florenci Nieto també ha criticat l'increment de la taxa de la brossa a Tarragona i que els pàrquings de la ciutat no hagin establert una tarifa plana com s'ha fet a Reus. A més, ha qualificat d'insuficient la partida econòmica destinada a promoció comercial.
Florenci Nieto, president de PIMEC Comerç Tarragona
Florenci Nieto, president de PIMEC Comerç Tarragona
Social
Et recomanem
Dia de l’arbre i festa de l’olla
26 de març a partir de les 10:00h. al parc del Comunidor
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Monòleg 'Jo i la meva futura jo', a càrrec de Núria Clotet
31 de març a les 19:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es