Notícies
Foto: URV
05 de juny del 2023
Oberta la convocatòria d'una setantena de contractes pre i post doctorals a la URV
Les persones beneficiàries seran contractades a temps complet per la Universitat
La Universitat Rovira i Virgili (URV) té oberta fins al 23 de juny la convocatòria de 56 contractes predoctorals dins del programa Martí i Franquès i, fins al 6 de juny, la de 20 contractes per a investigadores i investigadors postdoctorals en el marc del programa Investigo. En tots dos casos s'ofereixen contractes per treballar a temps complet a la URV.

La convocatòria Martí i Franquès és un programa d'ajuts propis de la URV que té per objectiu incrementar els recursos humans destinats a la recerca. També pretén potenciar els programes de doctorat, promoure les tesis doctorals i reforçar la formació de la comunitat de doctorands en projectes de recerca i innovació.

Els contractes que s'ofereixen tenen una durada inicial d'un any i poden ser prorrogats per períodes anuals tres vegades més fins a completar un període màxim de quatre anys. Els beneficiaris d'aquests contractes tindran l'obligació de fer una tesi doctoral a la Universitat, podran accedir a un extens programa de formació i a infraestructures de recerca d'alta qualitat.

A més, tindran l'oportunitat de col·laborar en tasques docents. Es preveu que les persones guanyadores s'incorporin a la universitat entre principis d'octubre i mitjans de novembre de 2023.
Social
Et recomanem
Festa del Grafisme
Dissabte i diumenge, 7 i 8 d'octubre a diferents espais
Tallers, exposicions, performances, música,... Programa a banda
Altafujazz: Victor de Diego on Trane the music of John Coltrane
Dissabte 7 d'octubre, 20.30h, La Violeta
La vida de les elits vora Tarraco, visita guiada Vil·la Munts
Diumenge 8 d'octubre d'11h a 12.30h
Preu: 5€ Entrades a: www.mnat.cat/entrades
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla