Notícies
Foto: Ajuntament de Roda de Berà
18 de gener del 2023
Obert el període per a la presentació de candidatures a l'elecció de Jutge o Jutgessa de Pau a Roda de Berà
Les persones interessades poden presentar candidatura fins al 14 de febrer amb una petició a l'Ajuntament de Roda de Berà
L'Ajuntament de Roda de Berà posa en marxa el procés per escollir el titular que serà Jutge o Jutgessa de Pau durant els pròxims quatre anys perquè l'actual titular del càrrec, Núria Mercadé, ja ha complert amb el termini de prestació del servei.

Per presentar la candidatura al consistori, les persones interessades han de complir amb les condicions legals establertes i presentar la seva instància abans de la data límit, el 14 de febrer. A més, la sol·licitud ha d'anar acompanyada pel currículum vitae, fotocòpia del DNI i la declaració jurada del compliment dels requisits previstos al Reglament de Jutges.

Podrà ser nomenada Jutgessa o Jutge de Pau qui, encara que no sigui Llicenciat en Dret, tingui la nacionalitat espanyola, sigui major d'edat, no estigui impedit física o psíquicament per a la funció judicial, no hagi estat condemnat per delicte dolós i estigui en ple exercici dels seus drets civils.

D'altra banda, l'Ajuntament de Torredembarra segueix amb el procés de les candidatures a jutge o jutgessa de Pau i l'últim dia per presentar els documents és el 26 de gener.
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Xavi Díaz Grup
1 d'abril a les 20:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 d'abril a partir de les 10:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es