Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
02 de gener del 2023
Més de 150 persones es banyen a la platja d'Altafulla en el ritual iniciàtic de cada primer d'any
La d'enguany ha estat la quinzena edició d'una iniciativa que organitza l'entitat Atletes d'Altafulla amb la col·laboració del consistori
Banyadors, tovalloles i cossos a la intempèrie és una imatge habitual a l'estiu a la platja, però en un mes de gener no ho és gens, excepte si es tracta de l'1 de gener. Aleshores, el quadre es compon fàcilment i això és el que ha passat aquest diumenge a la platja d'Altafulla. Les altes temperatures dels últims temps i el fet de deixar enrere la pandèmia, ben segur han contribuït a nodrir de gent aquest espai natural de la vila. Al voltant d'unes 200 persones han estat les que s'han atrevit a capbussar-se a l'aigua, o si més no, esquitxar-se una mica, en el tradicional primer bany de l'any d'Altafulla. Una iniciativa que enguany ha arribat a la seva quinzena edició i que organitza Atletes d'Altafulla. Activitat esportiva, doncs, però sobretot lúdica i de caràcter iniciàtic, per començar l'any amb una bona dosi de salut i amb el cos i la ment en forma.

Des dels Atletes, un dels seus membres, Guillermo Alonso, valora la d'enguany com l'edició en què s'han sobrepassat els registres de participació que es tenien fins ara, potser també avalats per la bona temperatura de la jornada i les ganes de la gent de participar en aquests tipus d'activitats un cop passats els dos anys anteriors marcats per la pandèmia.

Com és habitual els intrèpids banyistes, de totes les edats, van poder degustar un got de caldo o de xocolata desfeta tot just sortir de l'aigua.
Guillermo Alonso, membre dels Atletes d'Altafulla
Social
Et recomanem
Dia de l’arbre i festa de l’olla
26 de març a partir de les 10:00h. al parc del Comunidor
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Monòleg 'Jo i la meva futura jo', a càrrec de Núria Clotet
31 de març a les 19:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es