Notícies
Foto: Joan Maria Vidal
05 de desembre del 2023
‘Mira’m amb els meus ulls’ de l’altafullenc Joan Maria Vidal, obté el primer premi en el IV Concurs de Microteatre de Santa Oliva
El director i dramaturg protagonitza l’obra juntament amb l’actriu Neus Ceballos, i l’èxit assolit els empeny a dur-la de gira pel país
L’obra ‘Mira’m amb els meus ulls’ del director i dramaturg altafullenc Joan Maria Vidal ha obtingut el primer premi en el IV Concurs de Microteatre de Santa Oliva, organitzat per la companyia Teatròliba aquest dissabte 2 de desembre al Monestir de Santa Maria. Concretament, tant el jurat com el públic del certamen han reconegut la proposta com la millor de les quatre que concursaven.

Com reconeix l’altafullenc, “ha sigut tot un repte” perquè havia escrit l’obra dues setmanes abans de l’actuació i això ha fet que tant ell com la seva companya damunt de l’escenari, l’actriu reusenca Neus Ceballos, tinguessin poc temps per assajar-la. Curiosament, en només 15 minuts ja van comprovar que s’havien guanyat el favor del públic.

Vidal i Ceballos s’havien conegut en l’elenc de Dramèdia, i ara s’han animat a treballar junts en aquesta obra de teatre breu. Pel director altafullenc, la contribució que la reusenca ha fet al text i l’experiència que ja aglutinen tots dos, han sigut dues de les claus de l’èxit de la proposta. Igualment, ha destacat l’ajuda que els ha prestat Anna Pascual tant en els assajos com en el moment de l’actuació.

‘Mira’m amb els meus ulls’ se situa en una nit d'estiu en què un succés extraordinari fa que dos amics de tota la vida es vegin com mai haurien imaginat. Una història amb la qual el públic, en pocs minuts, riu i s'emociona amb els personatges, i alhora s'emporta a casa una bonica reflexió, com ha relatat Vidal.

Després d'aquesta estrena tan exitosa, Vidal i Ceballos es proposen dur l'obra de gira per diferents poblacions de Catalunya. Preguntat per aquesta casa, el director altafullenc ha assegurat que també els agradaria fer aturada al Baix Gaià aprofitant els festival de microteatre que existeixen com el Faustina d’Altafulla, el Fil a l’Agulla del Catllar, o l’Actua de la Pobla de Montornès.
Joan Maria Vidal, director i actor de l'obra
Joan Maria Vidal, director i actor de l'obra
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Luiz Meira & friends
2 de març a les 20:30h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.altafujazz.cat
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
3 de març de 10h a 15h a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Pleamar Vintage Market
30 i 31 de març al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla