Notícies
21 d'abril del 2015
Minut de silenci a les portes de l’Ajuntament d’Altafulla com a mostra de dol per l’assassinat del professor de l’Institut Joan Fuster
Les banderes onejaran a mig pal al balcó consistorial al llarg del dia d’avui
Veïns i treballadors municipals s’han aplegat aquest migdia a les portes de l’Ajuntament d’Altafulla. El consistori ha convocat un minut de silenci com a mostra de dol per la mort del professor a mans d’un alumne a l’Institut Joan Fuster de Barcelona. Les escoles de la vila també han fet cinc minuts de silenci, i les banderes onejaran a mig pal al balcó de l’Ajuntament al llarg del dia d’avui.

Espelmes i flors vetllen aquest dimarts l'entrada principal del centre docent, on ahir va morir un professor a mans d'un alumne de segon d'ESO. Els professors i els alumnes han carregat contra el tractament informatiu de la tragèdia desplegant la pancarta "Exigim respecte" i creant un cordó humà d'estudiants vestits de negre que ha intentat impedir als càmeres filmar l'accés dels menors. Cada aula disposa ara de psicòlegs per atendre els estudiants.

Per la seva banda, el Govern es reuneix també aquest dimarts després de l'agressió mortal. El president de la Generalitat ha decretat un dia de dol oficial. Tant ell com els consellers han interromput la trobada setmanal per participar en el minut de silenci que s’ha dut a terme aquest migdia a la plaça Sant Jaume.
Social
Et recomanem
Festa del Grafisme
Dissabte i diumenge, 7 i 8 d'octubre a diferents espais
Tallers, exposicions, performances, música,... Programa a banda
Altafujazz: Victor de Diego on Trane the music of John Coltrane
Dissabte 7 d'octubre, 20.30h, La Violeta
La vida de les elits vora Tarraco, visita guiada Vil·la Munts
Diumenge 8 d'octubre d'11h a 12.30h
Preu: 5€ Entrades a: www.mnat.cat/entrades
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla