Notícies
Foto: Metges de Catalunya
23 de gener del 2023
Metges de Catalunya convoca tres noves jornades de vaga a principis de febrer amb aturades parcials
Entre els motius hi ha la sobrecàrrega de treball, la manca de relleu generacional i la reclamació de millores retributives
Metges de Catalunya ha convocat tres noves jornades de vaga. Serà els dies 1, 2 i 3 de febrer, amb aturades parcials. El sindicat fa una crida a sumar-s’hi a tots els facultatius dels hospitals i Centres d’Atenció Primària de Catalunya.

Metges de Catalunya, que és el sindicat majoritari entre el col·lectiu, ja ha registrat aquesta nova convocatòria de vaga, que s’afegeix a la que hi ha prevista aquesta setmana, els dies 25 i 26 de gener. Entre els motius hi ha la sobrecàrrega de treball, la manca de relleu generacional i la reclamació de millores retributives.

Justament, el dimecres passat hi va haver una reunió de negociació entre sindicat i conselleria. El sostsdirector del CatSalut, Alfredo Garcia, va manifestar que comparteixen les inquietuds de Metges de Catalunya i que la voluntat és arribar a un acord.

Metges de Catalunya considera que cal més concreció en les propostes i que, per tant, hi ha molt camí per recórrer. En la reunió, Salut va lliurar una proposta al sindicat, que ha sigut avaluada aquest cap de setmana. De fet, aquest dilluns hi ha convocada una nova reunió.
Alfredo Garcia, sotsdirector del CatSalut
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Xavi Díaz Grup
1 d'abril a les 20:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 d'abril a partir de les 10:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es