Notícies
Foto: Altafulla Ràdio (Arxiu)
28 de desembre del 2022
Melcior, Gaspar i Baltasar s’adrecen per carta als nens i les nenes d’Altafulla per a l'organització de la Nit de Reis
Fan una crida per a què els pares i les mares els comuniquin qui vol rebre els regals a La Violeta, i qui els vol ajudar a repartir caramels en la cavalcada
Melcior, Gaspar i Baltasar han enviat una carta a l'Ajuntament d'Altafulla referida als nens i nenes de la vila de cara a la Nit de Reis. En la missiva, Ses Majestats els Reis d'Orient avancen que “estem de camí cap al vostre poble, carregats de regals per a tots vosaltres”, en referència a la canalla i les famílies.

Els monarques màgics fan una crida perquè els pares i les mares de la canalla els comuniquin qui vol rebre els regals o el carbó presencialment a La Violeta. Per aquest motiu, insten els infants a demanar-los que enviïn un correu a l’adreça electrònica altafulla.reismags@gmail.com. Es tracta d’una acció fonamental per a la bona organització i desenvolupament de la jornada.

L’alcaldessa i regidora de Festes d’Altafulla, Montse Castellarnau, ha destacat que a la canalla sempre l’il·lusiona el fet de tenir un contacte directe amb els reis, de rebre un regal de les seves mans.

Melcior, Gaspar i Baltasar també necessiten l’ajuda dels pastorets i pastoretes per repartir caramels durant la cavalcada del dijous 5 de gener, a les 18h. En aquest sentit, Castellarnau ha assegurat que als infants els genera il·lusió “sentir-se còmplices” de la rua i dels reis.

Els nens i nenes que estiguin interessats a fer de pastorets i donar un cop de mà a Ses Majestats els Reis d’Orient, han d’indicar-ho en el mateix correu facilitant el nom i el telèfon de contacte. Si hi ha molta demanda, l’organització seguirà l’ordre d’entrada al registre.
Montse Castellarnau, alcaldessa d'Altafulla
Montse Castellarnau, alcaldessa d'Altafulla
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Xavi Díaz Grup
1 d'abril a les 20:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 d'abril a partir de les 10:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es