Notícies
Foto: Lluís Gavaldà
27 de desembre del 2022
Lluís Gavaldà, Bob Pop, Judit Martin i Alba Florejachs encapçalen la programació de La Violeta d’Altafulla en el primer trimestre de 2023
L’espai mantindrà la col·laboració amb el Cine Club Link amb més cicles de pel·lícules, i oferirà una jornada musical i gastronòmica de 10 hores
El teatre, la música, el cinema i la gastronomia seran els protagonistes de la programació del Casal La Violeta d’Altafulla en el primer trimestre del 2023. A les propostes ja presentades per al mes de gener amb ‘Ànima Jove’ o la ‘Bing Band: un espectacle. Un concert de pel·lícula’, i el primer cap de setmana de febrer amb el ‘Neurona Fest’, ara s’afegeixen vuit més.

L’oferta dirigida als veïns i veïnes d’Altafulla, i als de la resta del Baix Gaià, compta amb alguns noms de primer ordre. El primer que actuarà a La Violeta serà l’humorista Bob Pop, que representarà ‘Los días ajenos de Bob Pop’, el dissabte 18 de febrer.

El dissabte 11 de març aterraran a la vila les actrius Judit Martin i Alba Florejachs per presentar ‘Pongo’, un format de comèdia i improvisació inèdit als escenaris catalans. I el dissabte 25 de març, serà el torn del cantant de Constantí i veí d’Altafulla, Lluís Gavaldà. El vocalista dels Pets s’acompanyarà de Joan Pau Chaves per oferir l’espectacle ‘Sona la cançó’, un recull de les cançons que han marcat la seva vida.

Les tres propostes començaran a les 20h, i les entrades ja estan a la venda al web lavioleta.sacatuentrada.es a un preu de 17 euros.

STRAPERLO, MÚSICA I GASTRONOMIA DURANT 10 HORES

En la programació del primer trimestre del 2023, els espectadors també podran gaudir del ‘Straperlo’, una barreja de música i gastronomia, que tindrà lloc el dissabte 5 de febrer entre les 12h i les 22h. S’hi donaran cita vuit de les millors bandes musicals (Maurice Gene, Islandia Nunca Quema, Hideout, Sounds From The Supermarket, Lynne Martin i Murmur) i sis dels millors djs (Homo, We Might Be Giant, entre d’altres) de la província de Tarragona.

Durant les actuacions, els assistents podran fer tasts de vins i cerveses, i d’una àmplia oferta gastronòmica. Les entrades estaran a la venda pròximament, i el preu de les primeres 150 serà de 15 euros, mentre que la resta valdran 17 euros.

MÉS CINEMA DE LA MÀ DEL CINE CLUB LINK

La col·laboració entre La Violeta i el Cine Club Altafulla Link continuarà vigent en els mesos de febrer i març. El dissabte 11 de febrer, el ‘Cicle Condensador de Fluzo’ permetrà veure ‘La princesa prometida’ (17h) i ‘Los Goonies’ (19h). Ja al març, el dissabte dia 4 hi haurà el ‘Cicle Musical’ amb ‘Fiebre del sábado noche’ (18h), mentre que el dissabte dia 18 els espectadors tindran l’oportunitat de veure ‘Uno de los nuestros’ (18h) en el marc del ‘Cicle Mafiós’.

Les entrades per a cada pel·lícula tenen un cost de 5 euros, si bé hi ha l’opció d’agafar un abonament de 20 euros per a les set sessions previstes entre gener i març.
Social
Et recomanem
Dia de l’arbre i festa de l’olla
26 de març a partir de les 10:00h. al parc del Comunidor
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Monòleg 'Jo i la meva futura jo', a càrrec de Núria Clotet
31 de març a les 19:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es