Notícies
Foto: Arxiu - Altafulla Ràdio
27 de gener del 2023
Les tramitacions urbanístiques centren el ple de gener a l'Ajuntament d'Altafulla
La sessió es durà a terme aquest dilluns i inclou la reorganització de la Comissió Informativa Especial de Gent Gran
Aquest dilluns 30 de gener se celebra a l'Ajuntament d'Altafulla la sessió ordinària del plenari del mes de gener. Una sessió en la qual es tractaran principalment qüestions de tràmit referents a l'àmbit d'Urbanisme. Així, un cop aprovades les diferents actes dels plens anteriors i donat compte dels decrets d'alcaldia, serà el moment d'arrencar aquells punts de l'ordre del dia que són més de debat, amb diferents modificacions puntuals del Pla d'Ordenació Urbana Municipal (POUM) en primer terme. Com explica l'alcaldessa d'Altafulla, Montse Castellarnau, són qüestions ja debatudes i aprovades en Comissió d'Urbanisme, i, per tant, es preveu que prosperin sense més.

D'aquests punts destaca, per una banda, l'aprovació definitiva de la liquidació dels convenis de Via Roviano, per la qual es vol posar punt final al procediment frustrat per construir un pàrquing privat a la zona. Per altra banda, es vol aprovar de manera inicial la modificació puntual del POUM de La Cabana, amb la regularització del sostre màxim d'edificació per minimitzar l'impacte visual de les futures construccions en aquest àmbit. Una modificació puntual que previsiblement tirarà endavant i que per la regidora d'Urbanisme, Marisa Méndez-Vigo, representa "desencallar d'una vegada per totes" aquesta zona tan significativa per la vila.

De la resta de punts referents a urbanisme hi trobem també la modificació puntual del POUM pel que fa a la regulació d'usos, la modificació puntual del POUM a Camí Hort del Senyor i la del carrer Isidrot i Baixada de la Cova.

I en una altra àrea, el ple també debatrà sobre la composició i la designació dels membres de la nova Comissió Informativa Especial de Gent Gran, en la que s'incorporarà el regidor no adscrit Xavier Rofas i que podria començar a caminar al febrer, segons explica el regidor de Gent Gran, Francesc Farré.

També de l'àrea dirigida per Farré es volen aprovar les tarifes del servei d'auto-taxi d'Altafulla i per últim es debatrà una moció de Junts per demanar als Diables d'Altafulla "respecte per la comunitat educativa del municipi".

La sessió es podrà seguir en directe, com és habitual, des de la sala de plens, a través del canal Youtube de l'Ajuntament d'Altafulla i aquesta emissora, al 107.4 FM. Aquest dilluns dia 30 a les 20h.
Montse Castellarnau, alcaldessa d'Altafulla
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Urbanisme d'Altafulla
Francesc Farré, regidor de Gent Gran d'Altafulla
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Xavi Díaz Grup
1 d'abril a les 20:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 d'abril a partir de les 10:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es