Notícies
06 de setembre del 2016
Les persones inscrites per participar a la mobilització de l’11 de setembre s’eleven a una setantena a Altafulla
La territorial de l’ANC ja ha venut un centenar de samarretes commemoratives
Les previsions de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) es confirmen. El coordinador de la territorial d’Altafulla, Pere Piqué, ha avançat als micròfons d’Altafulla Ràdio que ja són 500 les places d’autocar reservades arreu del Baix Gaià per assistir el diumenge 11 de Setembre a la mobilització de Tarragona. A Altafulla s’hi han apuntat una setantena de persones, i les inscripcions continuen obertes. Pere Piqué ha explicat que a l’autobús que s’està organitzant a la Riera de Gaià encara queden una vintena de places disponibles que es podrien omplir amb gent del municipi.

Pel que fa a les samarretes commemoratives de la Diada Nacional de Catalunya d’aquest 2016, ja se n’han venut un centenar. Una xifra que Piqué ha qualificat de “tot un èxit”.

Ara fa uns dies, representants d’Altafulla, Bonastre, Creixell, la Nou de Gaià, Roda de Berà, la Pobla de Montornès, la Riera de Gaià, Salomó, i Torredembarra, es van reunir per definir els horaris i per acabar de perfilar els darrers detalls de la convocatòria conjunta. La intenció és sortir des de la plaça La Portalada pels volts de dos quarts de 4 de la tarda. Pere Piqué ha explicat que “a Tarragona ja disposem d’una zona reservada per aparcar els autocars, i que falta determinar encara el tram concret on ens ubicarem durant la mobilització”.

La reivindicació es concentrarà a la Rambla Nova. Paral·lelament, també s’ha organitzat una motorada, una cursa de 5km, i una caminada popular.

Les persones que encara no disposin de tiquet d’autobús ni de samarreta i que hi estiguin interessades poden adquirir-los al Forn Nogués i a la Geladeria La Perla, o a través del correu electrònic altafulla@assemblea.cat.
Pere Piqué, coordinador de l'ANC a Altafulla
Pere Piqué, coordinador de l'ANC a Altafulla
Social
Et recomanem
Diada de les Cultures
13 de juliol a les 18h a la plaça del Pou
Amb C. de Vilafranca, X. de Tgn, Vella de Valls i C. d'Altafulla
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla