Notícies
Eduard Virgili
29 d'abril del 2016
Les partides duplicades obren el 18è Campionat d’Espanya d’Scrabble a la Violeta
La competició ha començat aquest migdia amb una cinquantena de participants que fins diumenge maquinaran amb els mots encreuats
El 18è Campionat d’Espanya d’Scrabble ha donat el tret de sortida aquest divendres al matí i s’allargarà fins el diumenge al migdia al Casal La Violeta. Una de les responsables del Club Scrabble d’Altafulla, Àngels Ribé, ha avançat que el campionat ha començat amb bon ritme i que al llarg d’aquests tres dies hi participaran una cinquantena de persones vingudes d’arreu de l’Estat.

Acull dues modalitats de competició: les partides duplicades –que es disputen aquest matí- i les partides clàssiques –que tindran lloc des d’aquesta tarda fins el diumenge al migdia.

Es realitzaran un total de divuit rondes amb partides simultànies d’una hora màxima de durada, en què cadascun dels dos jugadors disposarà de mitja hora. Consisteix en un joc d’estratègia i de vocabulari que combina números i lletres. La regidora de Cultura, Montse Castellarnau, s’ha mostrat molt satisfeta que un campionat estatal d’aquest tipus pugui celebrar-se a Altafulla.

La competició, que es desenvoluparà a mode de lliga sense fases eliminatòries, comptarà amb la presència d’un jutge que corroborarà l’ús de les paraules i la seva puntuació, d’acord amb el Diccionari de la Real Academia Española.
Àngels Ribé, responsable del Club d'Scrabble d'Altafulla
Montse Castellarnau, regidora de Cultura
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla