Notícies
Foto: Ajuntament de Roda de Berà
10 de novembre del 2023
Les obres del nou Institut de Roda de Berà avancen a bon ritme
Els treballs han estat condicionats en tot moment a l'existència, al mateix solar, dels mòduls prefabricats on hi continuen estudiant els joves
Els treballs de construcció del nou Institut Roda de Berà han anat avançant a bon ritme durant els darrers mesos i s'espera que finalitzin al juny del pròxim any. Aprofitant les vacances d'estiu es farà el canvi al nou edifici i el curs 2024/25 ja s'iniciarà allà.

Després de dotze anys amb els joves estudiant en barracons prefabricats, durant els quals l'Ajuntament i les famílies rodenques van reclamar insistentment la construcció d'un centre digne, aquestes obres es van iniciar a finals del passat mes d'agost.

Les obres han estat condicionades en tot moment a l'existència, al mateix solar, dels mòduls prefabricats on hi continuen estudiant els joves fins que el nou edifici estigui acabat. Això deixava com a espais lliures per a poder ubicar les noves instal·lacions, la franja nord, al costat de l'escola Salvador Espriu, i l'est, en la plataforma inferior, on es va construir la primera de les pistes esportives perquè l'alumnat pogués tenir mentrestant un mínim d'espai per al pati i les activitats d'exterior.

El govern municipal de l'Ajuntament de Roda de Berà ha visitat aquest dimecres les obres del nou centre de secundària per comprovar com avancen, i per fer un recorregut per tot l'edifici. Els han acompanyat responsables de l'obra i un representant dels Serveis Territorials d'Ensenyament.
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Luiz Meira & friends
2 de març a les 20:30h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.altafujazz.cat
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
3 de març de 10h a 15h a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Pleamar Vintage Market
30 i 31 de març al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla