Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
05 de desembre del 2023
Les inscripcions per a la mostra de pessebres virtual d’enguany s’obren aquest dimecres
L’Ajuntament recopilarà totes les fotos presentades, i les penjarà a la web i les xarxes socials, i també als perfils de l'Associació Amics del Pessebre d’Altafulla
La regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Altafulla i l’Associació Amics del Pessebre d’Altafulla organitzen una nova mostra de pessebres virtual per a les festes de Nadal d’aquest 2023. Les inscripcions per participar-hi s’obriran aquest dimecres 6 de desembre, i romandran obertes fins al dia 24.

Els interessats poden enviar un màxim de tres fotografies del seu pessebre, indicant si és popular o artístic. També hauran de facilitar el nom i cognoms, i l’edat en el correu que hauran d’enviar a l’adreça participaaltafulla@gmail.com.

L'Ajuntament recopilarà totes les fotografies presentades, i realitzarà una mostra, que es podrà visitar en forma d'exposició virtual a la web i les xarxes socials del consistori, i també als perfils de l'Associació Amics del Pessebre d’Altafulla. Tots els participants rebran un obsequi, a recollir a l'Era del Senyor en l’horari d’obertura de l’exposició de pessebres, que s’inaugurarà aquest divendres 8 de desembre, a les 11.30h.

L’exposició romandrà al Museu Etnogràfic fins al 7 de gener, i es podrà visitar els dissabtes de 17.30h a 20h, i diumenges i festius d’11.30h a 14h. El 25 de desembre i l’1 de gener, l’espai estarà tancat.
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Luiz Meira & friends
2 de març a les 20:30h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.altafujazz.cat
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
3 de març de 10h a 15h a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Pleamar Vintage Market
30 i 31 de març al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla