Notícies
17 d'abril del 2015
Les històries del Pepitu veuran la llum editades en un conte aquest divendres a Altafulla
La presentació del llibre, de l’autora Pepi Miró i amb il·lustracions de Núria Riambau, tindrà lloc a les 17:30h a la Biblioteca Municipal
Les històries del Pepitu i els seus amics, el Frederic i la Júlia, podran trobar-se a partir d’aquest divendres en les llibreries de molts dels infants d’Altafulla. La creadora de tant estimat personatge i de les seves narracions, la veïna i contacontes Pepi Miró, presentarà avui a dos quarts de 6 de la tarda a la Biblioteca Municipal tres de les seves narracions editades en un llibre.

Una publicació que compta amb la col•laboració de l’Ajuntament d’Altafulla, i que ha estat il·lustrada per la també veïna i directora de l’Escola Municipal de Música, Nuria Riambau, qui també serà present en l’acte de presentació d’aquest divendres.

Pepi Miró va començar a explicar contes ara fa uns anys al menjador de l’Escola La Portalada. El seu salt als escenaris va ser a través de la Biblioteca Municipal, esdevenint la contacontes oficial del poble. Va ser ella mateixa qui va demanar a Núria Riambau la seva participació en el projecte.
Social
Et recomanem
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a partir de les 21h a la zona verda del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Taller 'Educació sexual i literatura'
25 de juny a les 17h al museu etnogràfic
Inscripcions al Whatsapp: 608 589 530
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Programa complet a: www.altafulla.cat
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla