Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
09 de gener del 2023
Les entrades per als espectacles de La Violeta aquest primer trimestre de l’any ja són a la venda
Entre l’oferta cultural que hi podem trobar destaca la música de Lluís Gavaldà, la comicitat de Bob Pop o de Judit Martin i Alba Florejachs i el cinema de l’Ànima Jove
Ja es poden adquirir les entrades per al conjunt de la programació de La Violleta per a tot el primer trimestre del 2023, el segon de funcionament del Casal Municipal amb programació estable. Així, més enllà de les propostes per aquest mes de gener, que ja estan venent entrades, ara es pot planificar i reservar plaça per a qualsevol de la resta d’espectacles. I n’hi ha per triar i remenar.

A les propostes ja presentades per al mes de gener amb el primer festival de curtmetratges d’animació ‘Ànima Jove’ o amb el Neurona Fest del primer cap de setmana de febrer, ara s’afegeixen vuit més.

L’oferta dirigida als veïns i veïnes d’Altafulla, i als de la resta del Baix Gaià, compta amb alguns noms de primer ordre. El primer que actuarà a La Violeta serà l’humorista Bob Pop, que representarà ‘Los días ajenos de Bob Pop’, el dissabte 18 de febrer.

El dissabte 11 de març aterraran a la vila les actrius Judit Martin i Alba Florejachs per presentar ‘Pongo’, un format de comèdia i improvisació inèdit als escenaris catalans. I el dissabte 25 de març, serà el torn del cantant de Constantí i veí d’Altafulla, Lluís Gavaldà. El vocalista dels Pets s’acompanyarà de Joan Pau Chaves per oferir l’espectacle ‘Sona la cançó’, un recull de les cançons que han marcat la seva vida.

Les tres propostes començaran a les 20h, i les entrades ja estan a la venda al web lavioleta.sacatuentrada.es a un preu de 17 euros.

En la programació del primer trimestre del 2023, els espectadors també podran gaudir del ‘Straperlo’, una barreja de música i gastronomia, que tindrà lloc el dissabte 4 de febrer entre les 12h i les 22h.

I la col•laboració entre La Violeta i el Cine Club Altafulla Link continuarà vigent tant aquest mateix mes de gener com en els mesos de febrer i març. Les entrades per a cada pel•lícula tenen un cost de 5 euros, si bé hi ha l’opció d’agafar un abonament de 20 euros per a les set sessions previstes entre gener i març.
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Xavi Díaz Grup
1 d'abril a les 20:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 d'abril a partir de les 10:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es