Notícies
20 de juny del 2016
Les entrades pel concert d’Andrea Motis, Joan Chamorro, i Josep Traver del proper 22 de juliol a Altafulla ja estan a la venda
El festival Altacústic s’incrementa enguany en dues formacions respecte l’any passat, i amplia en dos el nombre d’escenaris
La tercera edició del Festival de Música Independent i de Petit Format d’Altafulla, l’Altacústic, ja ha posat a la venda les entrades pel concert que Andrea Motis, Joan Chamorro, i Josep Traver oferiran el proper 22 de juliol a un quart d’11 de la nit a la Pallissa de l’Era del Senyor.
L’única actuació de pagament del cartell d’enguany, que té un cost anticipat de 16 euros per persona, en cas de comprar l’entrada a l’Oficina de Turisme d’Altafulla; i de 20 euros, a través del portal www.tarracoticket.cat.

Altres actuacions que tindran lloc al municipi del 21 al 23 de juliol en el marc de l’Altacústic 2016 seran les d’un artista de la productora Gigmit, encara per concretar; de Lu Rois; de The Crab Apples; d’Enric Verdaguer; de Maria Arnal i Marcel Bagés; de Pantaleó; d’Inspira; de Judit Neddermann; de Silvio Álvarez; de Marion Harper; i d’El petit de Cal Eril. Un programa que en aquesta edició s’incrementa en dues formacions respecte l’any passat.

Enguany també s’amplia el nombre d’escenaris. Als habituals de l’Escenari del Pou (a la plaça del Pou), l’Escenari de la Placeta (a les escales de La Placeta), i l’Escenari Estrella (a les Escales del carrer Nou), se li sumen ara l’Escenari del Castell, i la Pallissa de l’Era del Senyor.

L’horari dels concerts serà de les 8 del vespre fins les 12 de la mitjanit durant els tres dies que s’allarga la mostra.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla