Notícies
Foto: AFA Escola Molí de Vent
08 d'abril del 2024
La xocolatada solidària de l'AFA de l'Escola Molí de Vent de Torredembarra aconsegueix recaptar 1500 euros en un matí de festa i germanor
A l'espera de tancar el recompte definitiu, aquesta quantitat es destinarà íntegrament a la recerca contra el càncer que es realitza a l'Hospital Sant Joan de Déu
Sota la premissa 'Muntem un bon cacau!', l'Associació de Famílies d'Alumnes (AFA) de l'Escola Molí de Vent de Torredembarra ha dut a terme aquest dissabte una xocolatada solidària en favor de la recerca per lluitar contra el càncer infantil. Ho ha fet en el marc de la proposta que ja fa uns anys impulsa l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

La xocolatada s'ha vestit amb diverses activitats lúdiques que s'han desenvolupat al llarg de tot el matí a les instal·lacions de la mateixa escola i la jornada ha sortit rodona, aconseguint una recaptació de més de 1500 euros, entre les entrades venudes a 1 euro, que donaven dret a un got de xocolata desfeta i un tros de coca, la venda de tiquets per un sorteig i les donacions rebudes. Una xifra que es veurà incrementada quan es faci el recompte dels beneficis del servei de bar ofert per l'AFA i que també es destinaran a la causa. Igualment, durant aquesta setmana encara és possible realitzar donacions tot contactant amb l'AFA.

La presidenta de l'entitat, Khadija el Yaakoubi, celebra la resposta dels col·laboradors i voluntaris i l'assistència de la gent a la festa solidària.

La festa, tot i celebrar-se a l'Escola Molí de Vent, va ser de tot el poble i per a tot el poble. I és que no només hi van participar famílies del Molí sinó també d'altres centres del municipi. Igualment, la jornada es va poder vestir gràcies a la col·laboració desinteressada d'entitats i particulars de la vila que van fer-hi tallers, exhibicions o actuacions que els infants i adults van gaudir al llarg de les gairebé quatre hores que va durar. La música hi va ser present de principi a fi, amb actuacions de la batucada de l'Espai Jove, de la Coral Xaloc o de l'Escola de Música a més de les exhibicions de dos gimnasos locals o de l'escola de dansa Dansclass, en aquest cas d'Altafulla. Igualment, el punxadiscos Dj Xart també va amenitzar la jornada.

I que seria d'una xocolatada sense la xocolata i la coca per acompanyar-la! Doncs es van repartir unes 700 racions de xocolata que va aportar Càtering Domingo, qui s'encarrega del menjador escolar, i una quantitat similar de coques aportades per gairebé tots els forns locals: Cristià, Livorno, Ca la Feliça, Cal Jan, La Palmera i Nicasi.

Des de l'organització de l'AFA s'ha agraït a totes les entitats, empreses, particulars i famílies voluntàries la seva col·laboració amb la iniciativa. Igualment, a l'Ajuntament de Torredembarra i a la mateixa Escola Molí de Vent i el seu equip docent i personal PAS com a figures també imprescindibles per fer que aquesta segona edició de la xocolatada solidària (la primera fou el 2019) hagi estat tot un èxit.
Khadija el Yaakoubi, presidenta de l'AFA de l'Escola Molí de Vent
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla