Notícies
Foto: Arxiu
27 de gener del 2023
La Violeta d'Altafulla acull la primera sessió del cicle Imprescindibles amb la projecció de la pel·lícula clàssica 'Casablanca'
El Cineclub Link continua amb els cicles dedicats a grans obres mestres del cinema de tots els temps oferint la possibilitat de reviure'ls en pantalla gran
La Violeta d'Altafulla convida als amants del cinema clàssic a gaudir d'una sessió del cicle Imprescindibles amb la pel·lícula Casablanca del director Michael Curtiz el dissabte 28 de gener a les 18 h. El film forma part de la llista de 100 pel·lícules històriques del Cineclub Altafulla Link que, com a mínim, tothom ha de veure una vegada a la vida.

La proposta també compta amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Altafulla i el Casal Municipal La Violeta. D'aquesta manera s'ofereix el que es considera que és "una gran oportunitat per gaudir d'una pel·lícula clàssica en pantalla gran", que sempre és més espectacular de veure i així recuperar també el "cinema de barri", tal com ha explicat en declaracions a Altafulla Ràdio el president del Cineclub Altafulla Link, José Manuel Ruiz.

El programa està classificat en diferents cicles segons les temàtiques de les pel·lícules. Hi ha un cicle principal de films de Steven Spielberg, del qual ja s'han projectat dues de les seves obres, 'El diablo sobre ruedas' i 'Tiburón'. També està el cicle d'Imprescindibles on s'agrupen les pel·lícules clàssiques com és 'Casablanca'. El següent cicle que es presentarà és el Condensador de Fluzo amb títol com 'La princesa prometida' o 'Los Goonies'.

A més, la proposta compta amb un cicle Musical amb 'Sábado noche' i també amb un cicle Mafiós amb títols com 'Uno de los nuestros'. Es preveu que al llarg de l'any s'ampliï el programa amb noves propostes, tal com ha explicat José Manuel Ruiz.

Les entrades ja estan a la venda a la web lavioleta.sacatuentrada.es, a l'Oficina de Turisme i a la màquina d'informació de la Plaça del Pou. Cada sessió té un preu de 5 euros.
José Manuel Ruiz, president del Cineclub Altafulla Link
José Manuel Ruiz, president del Cineclub Altafulla Link
Social
Et recomanem
Concert de presentació del disc 'Hello sun', d'Olga Pes
24 de febrer a les 20h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.eventbrite.com
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 de febrer a les 11h des del Club Marítim d'Altafulla
Informació i reserves al 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Aula universitària de gent gran: el temple de la Sagrada Família
27 de febrer a les 18h a l'Esplai de la Gent Gran d'Altafulla
Reserves al 689 72 49 07
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla