Notícies
Foto: Arxiu
20 de gener del 2023
La sala infantil de la Biblioteca Municipal d'Altafulla rep 33.500 euros de la Diputació de Tarragona
Es tracta d'una subvenció de l'ens supramunicipal per a la inversió en equipaments municipals culturals o d'interès ciutadà
La Diputació de Tarragona ha concedit una subvenció a l'Ajuntament d'Altafulla destinada a inversions en equipaments municipals culturals o d'interès ciutadà per un import de 33.514,58 €, destinat a l'actuació de millora de la sala infantil de la Biblioteca Municipal d'Altafulla.

Amb aquesta aportació la sala podrà completar la seva adequació per esdevenir un espai de trobada per als lectors més petits i poder desenvolupar-hi activitats diverses destinades específicament a aquest col·lectiu i sense intercedir en la rutina de la resta de l'equipament, habitualment més reposat i silenciós que el que pot esdevenir una sala infantil. Així mateix, també es preveu comprar material divers per equipar la sala i fer-la més atractiva per als seus potencials usuaris.

L'ajuda que rep la Biblioteca d'Altafulla s'emmarca en la convocatòria de 2022 de subvencions de la institució supramunicipal destinada a inversions en equipaments municipals culturals o d'interès ciutadà, en béns inventariables per a aquests equipaments i en elements patrimonials. La Diputació de Tarragona hi ha destinat un total de 4.202.113,44 euros.
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Xavi Díaz Grup
1 d'abril a les 20:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 d'abril a partir de les 10:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es