Notícies
Foto: Biblioteca d'Altafulla
24 de maig del 2024
La sala infantil de la Biblioteca d’Altafulla estarà operativa a finals de juny
L’adequació de l’espai implicarà canvis importants en l’àrea principal d’adults, i es tancaran portes des del 3 de juny fins a finals de mes per aplicar-los
La Biblioteca d'Altafulla per fi ja té dates per poder obrir la nova sala infantil que s'ha fet esperar més del previst. L'espai està gairebé a punt després que es traslladessin els fons de l'arxiu que hi havia a finals de l'any passat i que s'instal·lessin les noves lleixes i mobiliari.

Una fuita d'aigua en el bloc on s'ubica el servei, al carrer del Vinyet, va truncar les esperances de poder obrir i, fins que no hi ha hagut garanties que l'aigua no s'escoli pel sostre de l'espai, no s'ha donat el vistiplau per poder nodrir la sala amb els llibres i documents necessaris.

Ara, aquesta sala donarà resposta a una necessitat evident de les famílies de la vila que solen fer ús del servei de biblioteca amb assiduïtat, segons ha destacat la tècnica de la biblioteca, Sònia Segura, en una entrevista al programa 'L'Hora Local' d'aquesta emissora. Igualment, ha detallat algunes de les característiques de la nova sala, amb molta claror i una superfície aproximadament de la meitat del que és actualment la biblioteca.

L'adequació de la sala s'allargarà previsiblement unes tres setmanes a partir del 3 de juny, aleshores la biblioteca haurà de romandre tancada fins als volts de Sant Joan. Aquesta gestió implicarà també canvis notables en la distribució del servei, que dotarà la sala d'adults de diferents àrees i un espai específic per a joves, per exemple, o una secció de premsa.

A l'espera de fer aquesta redistribució dels espais, la Biblioteca d'Altafulla continua amb el seu programa d'activitats com els clubs de lectura o les sessions específiques i xerrades de qüestions d'interès per la ciutadania. També amb formacions referents al mateix servei, com la que tindrà lloc dimecres vinent, sobre la biblio digital.

I ja a partir de principis d'estiu serà el torn de potenciar la biblio mar, oferint el servei a la zona de Baix a Mar.
Sonia Segura, tècnica de la Biblioteca Municipal d'Altafulla
Sonia Segura, tècnica de la Biblioteca Municipal d'Altafulla
Social
Et recomanem
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la zona verda de davant del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla