Notícies
15 de desembre del 2015
La regidoria de Medi Ambient posa en marxa els treballs de poda en zones verdes i parcs d’Altafulla
Es tracta d’una actuació severa que es realitza cada dos anys, i que anirà a càrrec d’empreses externes especialitzades en la matèria
L’Ajuntament d’Altafulla ha posat en marxa aquesta setmana els treballs de jardineria en les diferents zones verdes i parcs del municipi. Unes tasques que suposen un gran volum de feina, donada la gran quantitat d’espais verds que hi ha a la vila, i de les quals la Brigada Municipal no pot fer-se’n càrrec en la seva totalitat. La regidoria de Medi Ambient, encapçalada per l’edil Montse Castellarnau, ha contractat diferents empreses especialitzades perquè gestionin els treballs. L’actuació d’enguany es tracta d’una poda severa que acostuma a realitzar-se cada dos anys. Més enllà de millorar la imatge i permetre un bon creixement de les diferents espècies, la voluntat del consistori és també afavorir la contractació d’empreses locals.

Les tasques es desenvoluparan en els propers dies, dividides en diverses zones, i suposaran algunes afectacions en l’estacionament dels vehicles en alguns dels vials afectats.
Montse Castellarnau, regidora de Medi Ambient
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Luiz Meira & friends
2 de març a les 20:30h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.altafujazz.cat
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
3 de març de 10h a 15h a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Pleamar Vintage Market
30 i 31 de març al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla