Notícies
24 de novembre del 2015
La regidoria de Medi Ambient d’Altafulla posarà en marxa el proper dilluns l’aplicació del tractament fitosanitari a les palmeres
L’actuació farà front a la proliferació de rosegadors, i a la colonització de l’escarabat morrut
L’empresa FitoNatur posarà en marxa el proper dilluns 30 de novembre el tractament fitosanitari a les palmeres d’Altafulla. Els treballs han estat encarregats per la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament. L’edil responsable de l’àrea, Montse Castellarnau, ha avançat als micròfons d’aquesta casa que tots els exemplars de la vila han estat podats, i que les tasques passen ara per aplicar-hi el tractament corresponent.

Ha estat l’Associació Aurora l’encarregada de realitzar al llarg d’aquests darrers dos mesos les tasques de poda de les palmeres. Uns treballs de manteniment que han anat acompanyats d’un tractament contra una plaga de rosegadors que ha afectat, principalment, la zona d’Hort de Pau. El tractament que es començarà a aplicar el proper dilluns farà front a aquesta proliferació de rates, i com és habitual de forma periòdica, a la nidificació de l’escarabat morrut.

Castellarnau ha explicat que els productes que s’utilitzaran no afecten les persones, i s’adeqüen a la normativa vigent en matèria de contaminació.

Aquesta actuació tindrà un caràcter preventiu per evitar, principalment, la colonització de l'escarabat morrut, que continua sent una de les plagues més esteses arreu de Catalunya i que ja ha proliferat a totes les comarques del litoral.
Montse Castellarnau, regidora de Medi Ambient
Montse Castellarnau, regidora de Medi Ambient
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Luiz Meira & friends
2 de març a les 20:30h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.altafujazz.cat
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
3 de març de 10h a 15h a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Pleamar Vintage Market
30 i 31 de març al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla