Notícies
Foto: Ajuntament de Torredembarra
30 de gener del 2023
La regidoria de Joventut de Torredembarra dona continuïtat a la programació d'oci nocturn alternatiu 'Jovenit'
El nou programa ofereix un sopar i un concurs de disfresses, un torneig de futbol sala femení i un torneig 3x3 de bàsquet
La regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Torredembarra presenta la nova programació del Jovenit (programació d'oci nocturn alternatiu per a joves a partir de 14 anys) després de la bona resposta a les activitats preparades el darrer trimestre del 2022. Cal recordar que eren una prova pilot per a valorar-ne la continuïtat, tal com ha explicat la regidora responsable d'aquesta àrea, Pili Hernández. Són activitats gratuïtes amb monitoratge i places limitades.

La nova programació començarà el 25 de febrer amb un sopar i un concurs de disfresses, que tindrà lloc a l'Espai Jove. La següent activitat serà l'11 de març amb el Torneig de Futbol Sala Femení, que se celebrarà al Pavelló Sant Jordi. El mateix espai acollirà el Torneig 3x3 de Bàsquet el 20 de maig. Les tres propostes es duran a terme entre les 21h i les 24h, i tant els torneigs com el concurs tindran premi.

Les inscripcions són gratuïtes i es fan a l'Espai Jove de Torredembarra, al carrer Capella número 6, el telèfon 977 64 00 o el watshapp 616 02 11 15. L'horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres, de 17h a 2 h i els dimecres, de 9h a 13h.
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Xavi Díaz Grup
1 d'abril a les 20:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 d'abril a partir de les 10:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es