Notícies
Foto: Imatge d'arxiu
07 de gener del 2016
La regidoria de Festes d’Altafulla posa en marxa els preparatius de Carnaval
Enguany la festivitat se celebra del 4 al 10 de febrer. La reunió informativa per participar-hi tindrà lloc el dia 15 a les 18:30h a l’Ajuntament
La regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Altafulla ja treballa en la configuració del programa de Carnaval. Un cop posat el punt i final a les activitats de Nadal, l’edil Alba Muntadas ha començat a centrar els seus esforços, amb la col·laboració de la Comissió de Festes, en la nova cita del calendari festiu del municipi. Enguany, la festivitat se celebrarà del 4 al 10 de febrer.

Tot i que no ha volgut avançar encara cap detall dels actes previstos, l’edil sí que ha confirmat que ja ha establert els primers contactes. També hi ha convocada una reunió informativa per aquelles carrosses i comparses que hi vulguin participar. La convocatòria tindrà lloc el proper 15 de gener a dos quarts de 7 de la tarda a l’Ajuntament.

Malgrat no tenir encara res tancat, la voluntat és mantenir els mateixos actes i tradicions que en anys anteriors. Com és habitual, l’arribada de Sa Majestat Carnestoltes donarà el tret de sortida al programa. Caldrà veure si enguany torna a anar acompanyat del patge aprenent, com ja ho va fer l’any passat.

El més probable és que tampoc hi faltin el tradicional Concurs de Truites, la rua de carrosses i comparses, el ball popular, la guerra de confeti, i l’enterrament de la sardina.
Alba Muntadas, regidora de Festes
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Luiz Meira & friends
2 de març a les 20:30h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.altafujazz.cat
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
3 de març de 10h a 15h a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Pleamar Vintage Market
30 i 31 de març al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla