Notícies
22 d'abril del 2015
La regidoria d’Educació d’Altafulla inicia la difusió de la nova edició del PTT especialitzat en Vivers i Jardins
Les sol·licituds de matriculació es podran presentar al Centre de Formació Aldara del 19 al 29 de maig
L’Ajuntament d’Altafulla ha iniciat el procés de difusió i promoció de la nova edició del Pla de Transició al Treball (PTT) especialitzat en Vivers i Jardins, que oferirà el proper curs 2015-2016.

Els fulletons informatius ja són al carrer i les sol·licituds de matriculació es podran presentar al Centre de Formació Aldara del 19 al 29 de maig.

Ara fa uns mesos, la regidoria d’Educació ja va anunciar que havia renovat amb Ensenyament el que esdevindrà el tercer conveni de col·laboració en aquest àmbit. L’Ajuntament es fa càrrec del 50% de les despeses, que es destinen principalment a la contractació del personal tècnic. És el departament d’Ensenyament de la Generalitat el que dóna cobertura a l’altre 50%, destinat al tutor de les matèries comunes.

El projecte va adreçat a joves d’entre 16 i 21 anys que no disposen del Graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO), i volen continuar estudiant, o bé introduir-se en el món laboral. En aquest sentit, la regidora responsable de l’àrea, Eva Martínez, ha parlat de la importància de donar cobertura formativa als joves del municipi. El programa ofereix assessorament i pla d’atenció personalitzat, orientació personal i recursos per a la inserció laboral i educativa, iniciació en una professió de manera pràctica, i un primer contacte amb el món laboral.

Davant de la bona resposta que han tingut les dues primeres edicions, la regidoria d’Educació treballa ara també per oferir en un futur no gaire llunyà un PTT en l’àmbit del turisme.

Els resultats obtinguts fins ara han estat molt favorables. Segons dades de la regidoria, s’ha aconseguit l’objectiu marcat amb el 90% del total d’alumnes que han format part del projecte. Un fet molt positiu, sobretot tenint en compte que a finals del 2014, les dades de l’atur juvenil es van situar en el 50%.
Eva Martínez, regidora d'Educació
Eva Martínez, regidora d'Educació
Social
Et recomanem
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a partir de les 21h a la zona verda del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Taller 'Educació sexual i literatura'
25 de juny a les 17h al museu etnogràfic
Inscripcions al Whatsapp: 608 589 530
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Programa complet a: www.altafulla.cat
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla