Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
28 de desembre del 2022
La regidora del PSC a Altafulla, Inma Morales, pren possessió del càrrec com a consellera del CCT
És la tercera representant a l’ens per part d’Altafulla després de la primera tinenta d’alcalde, Marisa Méndez-Vigo, i la regidora de l’EINA, Gemma Maymó
La regidora d'Altafulla per part del PSC, Inma Morales, ha pres possessió del càrrec com a consellera del Consell Comarcal del Tarragonès (CCT) en el Ple de Pressupostos de l’ens supramunicipal, que ha tingut lloc aquest dimarts 27 de desembre. En declaracions a Altafulla Ràdio, la socialista ha assegurat que és una satisfacció que hagin pensat en ella per aquesta plaça, i que està preparada per afrontar la nova experiència.

Morales substitueix qui fins ara ocupava aquest lloc i que va ser apartat del partit per presumptament haver comès alguna irregularitat exercint el càrrec com a regidor del PSC a Vila-seca, Iván Navarro. Després de prendre possessió, la socialista resta pendent de reunir-se amb el president i el gerent del CCT per posar-se al dia i començar a treballar.

Amb la incorporació de Morales al CCT, ja són tres les representants a l'ens per part d'Altafulla. La socialista se suma al govern a la primera tinenta d'alcaldia d'Altafulla, Marisa Méndez-Vigo, que ostenta una de les vicepresidències de l'ens en representació d'En Comú Guanyem, i a la regidora de l'EINA-ERC Gemma Maymó.
Inma Morales, consellera del CCT
Inma Morales, consellera del CCT
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Xavi Díaz Grup
1 d'abril a les 20:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 d'abril a partir de les 10:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es