Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
23 de desembre del 2022
La Policia Local d'Altafulla reforça els patrullatges per les festes de Nadal
Haver completat una plantilla equilibrada ha estat clau per poder oferir millor servei i incidir en la formació dels agents
La Policia Local d'Altafulla està realitzant controls i patrullatges més intensos a la via pública per intentar minimitzar l'activitat delictiva que es pugui produir aquests dies. Les dates nadalenques comporten un increment de furts i robatoris, principalment en zones comercials, molt concorregudes per les compres d'aquestes festes. És per això que ja fa unes jornades que s'ha reforçat la presència policial a la zona comercial d'Altafulla i sempre que el servei ho permet, hi ha una patrulla entorn els supermercats i botigues de la vila, com ha explicat el sergent de la Policia Local d'Altafulla, Jordi Gil, en una entrevista al programa 'L'Hora Local' d'aquesta emissora.

Gil ha advertit que els delinqüents usen diferents tècniques per distreure la seva víctima i prendre-li les pertinences i és per això que cal estar atents i no caure en aquestes trampes. Igualment, suggereix que no es duguin a sobre molts diners en metàl·lic, missatge que sobretot pel que fa a gent gran, no sempre s'assumeix i els lladres també ho saben.

Pel que fa a la possibilitat de comptar amb una patrulla destinada a aquest reforç, Gil ha valorat positivament l'increment de plantilla que s'ha produït en el cos i que és fruit del compromís de l'Ajuntament quan el sergent va incorporar-se a dirigir la comissaria d'Altafulla.

Comptar ja amb una plantilla completa i equilibrada permet que la Policia Local d'Altafulla pugui oferir millor servei i incidir en aspectes importants, prioritaris, com destaca Gil, com és la formació dels agents.

En la mateixa entrevista, Jordi Gil ha valorat molt positivament la col·laboració amb les altres policies locals del Baix Gaià, especialment amb Torredembarra, amb la que es duen a terme dispositius conjunts i, gràcies a l'acord signat recentment, els agents d'un municipi i l'altre poden intervenir amb totes les garanties en el municipi veí. El mateix que succeeix entre Torredembarra i Creixell.
Jordi Gil, sergent de la Policia Local d'Altafulla
Jordi Gil, sergent de la Policia Local d'Altafulla
Jordi Gil, sergent de la Policia Local d'Altafulla
Social
Et recomanem
Dia de l’arbre i festa de l’olla
26 de març a partir de les 10:00h. al parc del Comunidor
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Monòleg 'Jo i la meva futura jo', a càrrec de Núria Clotet
31 de març a les 19:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es