Notícies
08 de gener del 2016
La Policia Local d’Altafulla realitza 16.750 serveis durant el 2015
Més de 7.800 d’aquests serveis corresponen a controls en diversos àmbits
La Policia Local d’Altafulla ha realitzat al llarg d’aquest 2015 un total de 16.751 serveis. D’aquests, 7.805 corresponen a serveis de control, ja siguin preventius en diversos àmbits, de protecció escolar, d’instal·lacions municipals, de verificació de gossos, o de documentació, entre d’altres.

A aquests se li sumen, a més, els controls a peu, que s’eleven als 2.042; les regulacions de trànsit, que n’han sumat 446; i els serveis en actes oficials, que n’han registrat 117. Els serveis d’urgència s’han quantificat en 151.

Més enllà d’aquest gruix important de serveis, també en destaquen les citacions, que en aquest darrer any se n’han registrat 921, provinents de l’Ajuntament, de l’Audiència Provincial, del Jutjat de Pau, del Jutjat Penal, o del Jutjat d’Instrucció.

També amb 971 registres en destaca l’atenció, la consulta, l’assessorament, o la identificació de persones.

Presenten també un nombre important els informes policials, amb un total de 607. A aquests se li sumen 430 registres sobre sistemes d’informació policial; 661 denúncies de trànsit; 144 queixes per brutícies o problemes amb l’enllumenat de la via pública; 392 alarmes i molèsties dels veïns; 20 denúncies en el marc de l’Ordenança Municipal de Civisme; i 65 informes de permís d’ocupació de la via pública.

Cal destacar també els serveis relacionats amb animals, que s’han elevat als 144; una seixantena d’actuacions d’immobilització de vehicles i ús de la grua; i 236 senyalitzacions de treballs en la via pública.

Pel que fa a accidents de trànsit, al llarg del 2015 se n’han registrat una cinquantena, la gran majoria sense ferits o amb ferits lleus. Quant a l’alteració de l’ordre públic, tinença d’armes i drogues, se n’han realitzat una vintena.
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Luiz Meira & friends
2 de març a les 20:30h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.altafujazz.cat
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
3 de març de 10h a 15h a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Pleamar Vintage Market
30 i 31 de març al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla