Notícies
Foto: Altafulla Ràdio (Arxiu)
26 de gener del 2023
La Policia Local d’Altafulla posa en marxa el Protocol de Prevenció d’emergències per onades de fred
S’ha activat el pla d’operació iglú per oferir allotjament a les persones sense llar o que estiguin en situacions de vulnerabilitat
La Policia Local d’Altafulla ha establert el Protocol de Prevenció d’emergències per onades de fred davant la situació meteorològica dels darrers dies. El pla té la finalitat d’oferir allotjament i mantes a les persones sense sostre d’Altafulla a albergs de Tarragona. Tot i això, al municipi no s’hi ha identificat cap persona sense llar, només a un home que estava de pas i dormia al carrer, que ja ha estat atès amb l’ajuda necessària. A més, les patrulles policials porten un seguiment de vigilància constant per a localitzar a possibles persones que puguin trobar-se en una situació de vulnerabilitat. Així ho ha explicat en declaracions a Altafulla Ràdio el Caporal de la Policia Local d’Altafulla, Òscar López.

Des de Protecció Civil recomanen estar atents a la família i als veïns que es trobin en una situació de vulnerabilitat per a què es protegeixin bé del fred. Abrigar-se adequadament amb bufanda, gorra i manyoples. Evitar que els animals de companyia passin massa temps a l’exterior i procurar que abans d’engegar el cotxe, no hi hagi cap gat refugiat sota el capó. També és aconsellable portar el dipòsit ple, dur cadenes, llanterna i una manta. Remarquen una conducció que s’adapti a la situació de fred, ja que pot haver-hi plaques de gel a la carretera. I per últim, indiquen que en zones rurals el més adient és mantenir un rajolí d’aigua a les aixetes perquè no es congelin les canonades.
Òscar López, Caporal de la Policia Local d'Altafulla
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Xavi Díaz Grup
1 d'abril a les 20:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 d'abril a partir de les 10:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es