Notícies
03 de febrer del 2016
La peça trencada d’una de les travesses del gronxador de la plaça La Portalada se substituirà aquesta mateixa setmana
També està previst que s’arregli el joc de roda del parc del Roquissar, i la modificació de l’escut dels Castellers del Parc de les Entitats
Els parcs infantils van ser un dels protagonistes en la sessió del Ple de Pressupostos de l’Ajuntament d’Altafulla de finals del mes de gener en el torn de precs i preguntes del públic. Alguns vilatans van reconèixer el fet que el consistori hi dedica molts esforços a l’hora d’ampliar-ne l’oferta, però van criticar la falta de manteniment de les zones de lleure ja existents. Concretament, un dels veïns va fer referència a una peça d’una de les travesses del gronxador de la plaça La Portalada, que es troba malmesa.

La regidora responsable de Parcs i Jardins, Montse Castellarnau, va explicar aleshores que ja hi estaven treballant, i aquest dimarts als micròfons d’Altafulla Ràdio ha confirmat que la peça serà substituïda aquesta mateixa setmana. De fet -segons ha afirmat- així li ha confirmat l’empresa proveïdora, que fins ara no li havia subministrat i no podien reparar el desperfecte. També ha avançat que està previst que s’arregli el joc de roda del parc del Roquissar; i s’està intentant solucionar l’errada en l’escut dels Castellers en el Parc de les Entitats de la plaça Martí Royo.

Durant el mes de desembre, l’Ajuntament ja va dur a terme els treballs de jardineria en les diferents zones verdes i parcs de la vila.
Montse Castellarnau, regidora de Participació
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla