Notícies
21 de juny del 2016
La Pallissa de l’Era del Senyor d’Altafulla acull fins aquest dissabte una exposició de pintura de l’artista Leim
Ha fet el salt del carrer a la tela amb una mostra “més expressiva i impulsiva” protagonitzada en la seva majoria per animals
L’artista Orion Leim manté una estreta relació amb Altafulla, i en moltes parets i edificis de la via pública s’hi poden veure els seus dibuixos. Ara però, ha decidit fer un salt del carrer a la tela, i exposa, per primera vegada en solitari, a la Pallissa de l’Era del Senyor.

Explica que “des de ben petit que pinta a casa, però que ara ha après a fer servir el pinzell amb traços que transmeten molta més ànima que no pas l’esprai, que sempre queda més plàstic”. Reconeix que “probablement aquest projecte suposi un abans i un després en la seva obra, que va marcada per necessitats i per etapes”.

Acostumat a pintar al carrer i en grans formats, en aquest cas mostra “una pintura més expressiva, més impulsiva, i més intimista”. Els animals són protagonistes de la majoria d’obres, pintades amb materials reciclats.

La inauguració de l’exposició va tenir lloc el passat dia 11 amb música en directe i un petit pica-pica, i es podrà visitar fins aquest dissabte 25 de juny. La jornada de pintura al carrer organitzada pel Cercle Artístic d’Altafulla i Tàrraco Art agafarà el relleu de la mostra.
Leim, artista
Leim, artista
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla